Recenzii

Parteneri de nădejde

“Cel mai mult am fost impresionată de prima dată și când m-a contactat Mari să îmi propună colaborarea, eu am acceptat fără stau prea mult pe gânduri, pentru îmi doresc fiu implicata în t mai multe acțiuni umanitare, și reacția Marianei a fost una foarte, foarte fericita, parcă îi luasem o piatră de pe inimă. Îmi place ajut oamenii care își doresc ajute din suflet și nu pentru alte beneficii și asta mi-a plăcut la colaborarea cu Mariana. Ajută oricând, oricât și cu mult drag. Îmi doresc o colaborare pe termen t mai lung și sper ca împreună reușim îi facem zâmbească și pe cei pentru care viața nu este roz. Deoarece cred foarte mult în proiectele Asociației Aura Ion, de câte ori am ocazia recomand și altor persoane se implice în proiectele asociației.”

(Mădălina RapanuBluParty)

Sunteți o echipă minunată, plină de oameni frumoși și buni. Tot ce faceți voi este o minune!!! Cu drag, oricând voi avea ocazia și voi putea voi fi alături de voi. O echipă de îngeri cu zâmbete colorate sunteți!” 

(Alecsandra TimofteBluParty)

“Draga noastră Mariana, 

Noi îți scriem astăzi pentru a îți prezenta recunoștința noastră pentru prietenia ta, dar nu numai. 

Îți suntem tare recunoscători pentru tot ce am făcut împreună pe parcursul anului trecut. Ai fost alături de noi în unele dintre cele mai importante activități pe care le-am desfășurat în 2015. Simțim că sprijinul pe care l-am primit din partea ta și a oamenilor frumoși care ți s-au alăturat, au făcut să construim împreună o relație tare frumoasă de prietenie, ale cărei rezultate sunt simțite în mod direct de către copilașii și de către bătrânii cu care lucrăm.
Ești minunată, iar modul în care aperi valorile în care crezi și pe care le susții îi inspiră pe toți cei care ți s-au alăturat! Ai înțeles atât de bine nevoile copiilor și ai răspuns pe măsură😊  

Ne mândrim cu prieteni ca tine și îți suntem recunoscători pentru empatia ta, curajul, determinarea și puterea exemplului, toate aceste ingrediente cu care faci lucruri grozave! 

Cu drag și îmbrățișări de suflet,
Echipa Fluens 

(Asociația Fluens)

Voluntari valoroși

“Determinarea de-a ajuta semenii a venit din bucuria trăită și văzută pe chipurile prichindeilor, oamenilor în nevoie sau al bătrâneilor care se bucură de o strângere de mana și un pahar” de vorbă al amintirilor lor. Mi se umple sufletul de bucurie atunci când întrezăresc zâmbet pe chipul oamenilor.” 

(Daniel)

“Ca voluntar al Asociației “Aura Ion”, bucur fac parte din aceasta echipă de oameni frumoși și ambițioși. Prin programele sociale ale asociației încercam oferim ajutor unor persoane care au nevoie de speranță și bucurie. Împreună putem aduce un zâmbet unor oameni greu încercați!” 

(Mihaela T)

“Mi-am început cariera de voluntar încă de prin liceu și de aproape 10 ani activez în diferite ONG-uri cu scop caritabil sau educațional. Alături de AAI am găsit un mediu care ajuta cresc în cadrul unei echipe pline de căldură. 

AAI este o familie care crește împreună cu fiecare proiect, fiecare donație, fiecare pas pe care îl facem către oamenii care au nevoie de ajutor. Îmi doresc ajut la creșterea acesteia într-o asociație de referință pentru proiecte caritabile și educaționale din Romania, și care denote pasiunea, implicarea și motivarea pe care o avea și Aura. 

AAI ajuta învăț lucruri noi, provoacă și motivează fac mai mult ajutam împreună oameni care nu mai au speranța la un trai mai bun sau care nu au condițiile necesare pentru a beneficia de o educație de baza. bucur vad implicarea celor din echipă în proiectele pe care le facem și sper fim din ce în ce mai mulți oameni frumoși și împreună reușim ne îndeplinim viziunea.” 

(Ana)

“Pentru mine, voluntariatul în Asociația “Aura Ion” reprezintă o șansă extraordinară de a investi în viitorul României, chiar și de la distanță – de a schimba ceva din lucrurile care pe mine personal m-au făcut îmi doresc plec din țară. Din noiembrie 2015 pâ acum, nu cred a fost zi în care nu încerc dau te puțin timp asociației, iar prin proiectele pe care le facem, în fiecare din aceste zile mi-am amintit fiu recunoscătoare pentru tot ce am, deoarece zeci, chiar sute de suflete din România nu au nici măcar o fărâmă de speranță rămasă pentru viitor. Când vezi bucuria din ochii unui copil la primirea unei jucării, când vezi sclipirea din ochii unui bătrân care a primit un sprijin pentru o viață mai ușoară, când vezi fericirea din ochii unui om al străzii care a primit o porție de mâncareîn acel moment realizezi oricât de multe lucruri ar lipsi din viața ta, ești un om norocos. Am redescoperit un efort minim din partea mea poate însemna o viață mai bună pentru altcineva, și alături de colegii mei, voluntari extraordinari, în fiecare zi înveți ceva nou. Am descoperit voluntariatul nu are vârstă sau limită de timp, iar acțiunile noastre fac simt ca și când viața mea se desfășoară jumătate în România. nă se va inventa o metodă de teleportare, voi bucura de acest portal imaginar. Va mulțumesc, oameni frumoși. 

(Georgiana)

În voluntariat dorința și motivația de a ajuta sunt cheia succesului! 
Am început ușor, ușor, cu pași mici și timizi ca implic în această asociație. 
Însă, mi-am dat seama de multele avantaje pe care le am și nu refer la cele materiale. În cadrul asociației “Aura Ion” am cunoscut oameni care împart același valori, mi-am făcut prieteni noi, mi-am folosit calități pe care nu știam le posed, m-am simțit utilă pot contribui cumva la îmbunătățirea calității societății românești. 
Suntem o echipă ai căror membri sunt foarte tineri, unii dintre noi fiind studenți, alții fiind angajați. acest lucru ne ajută comunicăm foarte ușor și flexibil. “Aura Ion” e dovada vie voluntariatul se poate face din orice loc (o facem din Bristol, Londra și diverse orașe din România), indiferent de oră, timp sau locație. Totul pentru o Românie mai bună și mai frumoasă. 
Am reușit creăm nu numai proiecte pentru copii, tineri sau bătrâni cât și depășim bariere profesionale. Suntem o familie mare și frumoasă care vrea adopte t mai mulți copii. Orice persoană indiferent de vârstă ni se poate alătura. 
Împreună putem reuși dublam numărul: zâmbetelor oferite, speranțelor și putem oferi foarte mulți stropi de fericire celor mai puțin norocoși. 

(Mihaela U)

“Pentru mine partea de autoprezentare e cel mai greu lucru de îndeplinit. Nu știu spun despre mine, ci doar știu fac mai mult. 
Cum am început fac eu voluntariat? Hmmi chestiunea asta a început din liceu, dar eu nu am numit-o voluntariat, ci un act de binefacere. Mai exact, eram cu vreo două prietene de ale mele, din acea perioadă, ne-am decis noi mergem după ore la azilul de bătrâni din localitate (Rădăuți, jud. Suceava). Sincer, nu am primit nici o hârtie am fost pe acolo, dar aveam bucuria putem face ceva bun și frumos. Mergeam acolo la niște bunicuțe simpatice, povestindu-ne din experiențele și din poveștile lor de viață. Ne iubeau și le iubeam, și în toată această atmosferă frumoasă, uneori ne dădeau povețe și sfaturi înțelepte, iar alte ori ne mai dădeau și câteva lucruri făcute de ele, așa cu toata dragostea. Mi-a plăcut. Apoi… când am intrat la facultate, în primul an, am zis fac și lucruri utile și benefice pentru alții, pe lângă cursurile de la facultate, învăț lucruri noi și diferite, pe care știu sigur în facultate nu le voi învăța. Cum a fost? Păi... am citit un anunț de la un ONG, am aplicat acolo pentru voluntariat, și am intrat. 
Cu acel ONG păstrez și acum legătura. și de atunci lucrurile cu voluntariatul au decurs atât de natural și firesc, încât pot spune făcea parte din mine. Nu a fost deloc o corvoadă, ci mereu o bucurie de a face. De atunci, și până în prezent, fac același lucru: voluntariat. Si tot așa face parte din mine. E o bucurie pot dărui din timpul meu, din mine, pentru alții, și pot spune de fapt, toata această poveste a voluntariatului este practic o imposibilitate posibilă. 
Consider voluntariatul este sănătos. De ce? 
Deoarece dacă nu făceam voluntariat, eram și eu acel spectator cu mâinile încrucișate și nemulțumit care doar se uita și nu ridica un pai, acel om care era un fel de pierde vreme, pierde timp prin alte parți inutile. As fi fost mereu acea persoană frustrată și nemulțumită de absolut orice s-ar fi întâmplat, fără am capacitatea de a înțelege, și de a simți umanitatea în toată forma ei. 
Prin voluntariat am ieșit din rutină, am învățat gratuit” și cu maximă plăcere lucruri care se învață pe bani în școli, facultăți. Și mai găsi o multitudine de motive! 
Nu știu dacă aș putea defini cumva voluntariatul, pentru el înseamnă mai mult decât o definiție, este o investiție în propria persoană, o bucurie pentru cei din jur, și în egală măsură o bucurie a Cerului. 
Ca fii voluntar, consider ar fi bine se urmărească acești pași: 
– Trebuie vrei fii voluntar. Nu o face doar de gura mea sau a altora. 
– Trebuie ți placă fii voluntar. Găsește domeniul care-ți place astfel încât s-o faci cu drag. 
– Trebuie  te simți extraordinar. Dă ce ai mai bun și simte-te extraordinar făcând ce-ai ales faci.” 

(Mirela)

Donatori minunați

bucur am putut ajuta. Când m-am implicat în această campanie m-am gândit va fi greu pot livra pachetul, știind în perioada aceasta lucrez nă târziu. Cumpărăturile și împachetatul le-am făcut cu drag și a fost totul simplu, iar cu principala problemă pentru mine – livratul, m-ați ajutat voi. Am putut comunica ușor și lucrurile au fost destul de rapide. A fost totul foarte bine organizat, lucru care face -mi doresc implic și în proiectele voastre viitoare. Voi transmite și prietenilor mei și sper pe viitor vom fi și mai mulți care vom ajuta fiecare cu cât putem. 

(Oana)

Dragă Mari, 

Îți mulțumesc frumos pentru scrisoarea trimisă și pentru oportunitatea de a face ceva frumos pentru cei din mediile defavorizate. bucur m-am implicat într-un proiect care cu siguranță a făcut ceva minunat pentru sute de oameni. As vrea de asemenea îmi exprim admirația pentru ceea ce faci tu, dar și cei care se implică în aceste activități. Sunt convinsă voi colabora cu tine și Asociația Aura Ion și pe viitor, încercând aducem un zâmbet pe buzele celor care sigur merită asta.” 

(Karina)

“Mi-a plăcut mult proiectul acesta de a bucura copiii mai puțin luați în seamă în preajma Învierii. E o inițiativă căreia îi doresc o viață lungă și pe care am văzut-o organizată cu responsabilitate de către oameni frumoși. În ceea ce privește colaborarea: promptă și transparentă. Cutiile cu zâmbete și-au îndeplinit misiunea, iar toate acestea sunt recomandări de o reală valoare. Iar Facebookul mod de urmărire a întregii acțiuni a fost o excelentă alegere! Aștept cu simpatie noutăți din partea voastră!” 

(Iulia Radu, Asociația MediaPedia)

Mulțumesc frumos . Va dorim succes în toate realizările pe care le faceți în continuare și multă sănătate și putere de muncă pentru a face un viitor mai bun celor ce au nevoie de voi.”

(Bakthiar)

Mulțumesc! Am fost cu mare drag alături de voi… în cea mai mare parte a timpului fiind cuprinsă de emoții când cei mici se așezau lângă mine... sau puneau mâna pe genunchi cerșind parcă o mângâiere… Destul de dureros…. Ați făcut și faceți lucruri frumoase iar noi, în funcție de disponibilitate, vom încerca fim alături de voi”. 

(Alexandra)

Vă rămân alături, urmăresc toate proiectele și încerc implic și alte persoane.” 

(Alice)

“Pot spun eu personal nu am avut o implicare directă foarte mare în ceea ce înseamnă proiectele și planurile asociației, dar prietena mea, Adina Calin (project manager), mi-a oferit tot sprijinul pentru a putea contribui și eu la ceea ce fac ei. Îi admir pentru tot efortul depus și pentru își fac timp într-o lume agitată ca a noastră, facă un bine celor nevoiași. Vă țin pumnii în continuare!” 

(Alexandra)

Bună seara! Am rămas plăcut surprins de această scrisoare și va mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase! Dar eu mare lucru nu am făcut. Tot greul, toată munca și organizarea deosebit de frumoasă le-ați făcut dvs și voluntarii inimoși care au ajutat t de mult au putut și astfel ați reușit aduceți un zâmbet de speranță și bucurie pe chipurile acestor copilași speciali, precum și multe surprize în cutiile acelea frumoase de cadouri. Pe mine m-ați impresionat de la bun început cu activitatea grandioasă a acestei fundații și de aceea am toată cinstea și tot respectul pentru fiecare membru al acestei fundații! Jos pălăria și felicitări pentru tot! O seară minunată vă doresc și Bunul Dumnezeu ajute în tot ce faceți și vă binecuvânteze pentru tot ce faceți!” 
(Ciprian)

În primul rând bucur am putut participa la acest proiect alături de dvs. și am adus bucurie și speranță unui copil. În al doilea rând, nu aveți de ce îmi mulțumiți! Eu trebuie mulțumesc pentru tot ceea ce faceți. Colaborarea cu dvs. a fost perfectă și ne-am sincronizat excelent. Vă recomand cu drag tuturor prietenilor mei și vă pot asigura voi fi alături de dvs. și în viitor. 
(Mihaela)

Beneficiari fericiți

“O echipă minunată! Dedicată trup și suflet în ceea ce fac! Readuc zâmbete și speranță în sufletele celor încercați de soartă! Felicitări și mult succes!!” 

(Ana Maria)

Mulțumim frumos pentru sărbătorile frumoase pe care ni le-ați făcut tuturor celor care au fost alături de noi! Va dorim sărbători fericite!!!! 

(Cristina)

Mesaje de susținere

“Prin înființarea acestei asociații caritabile ați reușit cu succes respectați următoarele reguli fundamentale ale voluntariatului: 
1. Sinceritate, transparență și organizare judicioasă bazată pe voluntariat nesupus vreunei forme de remunerare; 
2. Ilustrare discretă a scopului dvs. în raport cu persoana comemorată (Aurelia Ion – imaginea centrala (p.m.) a acestei asociații); 
3. Munca în echipă, respectul și totodată implicarea în aceasta formă de voluntariat transpusă prin proiectele create sau la care luați parte soldând-se cu materializarea acestora spre a veni în ajutorul celor nevoiași 
și ultima regulă și cea mai importantă: 
Calitatea, corectitudinea, unitatea, sinceritatea și totodată comunicarea echipei (staff-ul asociației – CEO plus voluntari (funcțiile sunt onorifice, dar necesare organizării juridice)) reiterată prin mesajele clare expuse către public și către cei ce ar trebui înțeleagă pe deplin ce înseamnă o asociație de caritate. 
Pentru aceste lucruri inclin în fața domniilor voastre spunând doar atât: RESPECT.” 

(Florin)

“Singurul lucru care contează este fii autentic, creezi, te exprimi, acționezi.” 

(Lucreția Alexandra Ion)

“Sora mea, Aura, m-a inspirat mereu aspir către un self mai bun și mai deschis emoțional spre umanitate. Sunt foarte recunoscătoare am reușit înființam Asociația “Aura Ion”, reușind astfel continuam misiunea ei de a influența într-un mod pozitiv viețile oamenilor.” 

(Mariana Ciucă)

“I am honoured to be an Association Aura Ion Ambassador. I have visited Romania many times and seen first hand the areas of which they help, the work they do supporting the under represented members of society is incredible and makes an enormous difference to many so lives. I am delighted to be able to support them as they continue to grow and truly make a difference.”

(Peter Knight)

“Mi-am început carierade voluntar încă de prin liceu și de aproape 10 ani activez în diferite ONG-uri cu scop caritabil sau educațional. Alături de AAI am găsit un mediu care ajută cresc în cadrul unei echipe pline de căldura.” 

(Ana Pîrvulescu)

În voluntariat dorința și motivația de a ajuta sunt cheia succesului!” 

(Mihaela Ungureanu)

“Prin voluntariat am ieșit din rutină, am învățat gratuit” și cu maximă plăcere lucruri care se învăță pe bani în școli, facultăți. Și as mai găsi o multitudine de motive!” 

(Mirela Daniela Schipor)

“Ca și voluntar al Asociației „Aura Ion”, mă bucur să fac parte din această echipă de oameni frumoși și ambițioși.”

(Mihaela Truta)

“Determinarea de-a ajuta semenii a venit din bucuria trăită și văzută pe chipurile prichindeilor, oamenilor în nevoie sau ale bătrâneilor care se bucură de o strângere de mână.” 

(Daniel Horhogea)