Voluntariat

DE CE VOLUNTARIAT? 

E simplu: pentru că intri într-o comunitate dinamică unde înveți și îi inspiri pe alții învețe și și atingă obiectivele. Transmite mai departe dorința și motivația! 

Voluntarii AAI aduc valoare în toate proiectele noastre. Fii voluntarul nostru și ajută-ne aducem zâmbete în viețile copiilor! 

Ești dedicat, entuziast și vrei faci parte din echipa noastră? Scrie-ne la voluntariat@auraion.ro. 

Căutam voluntari motivați participe la proiectele noastre – implicați în activități și conștienți de responsabilitățile lor – motivați și dornici de a-și dezvolta propriile abilitați. Căutam oameni flexibili și determinați. Voluntarii pot alege dintr-o varietate de proiecte în domeniul serviciilor sociale, sportului, mediului sau al culturii. 

Oricine dorește se implice, sub o formă sau alta, în proiectele AAI poate fi voluntar. Trebuie ți placă activitățile în care te implici și dorești -i inspiri și -i ajuți pe cei din jur, chiar dacă tu nu ai experiența sau nu ești un specialist în domeniile de activitate pe care noi le abordăm. Poți vii alături de noi în București, Constanța sau prin mediul online de oriunde din lume. De asemenea, poți fi voluntar și înactivități inter-proiecte: junior în departamentele de marketing, relații publice și comunicare, rețele sociale, strângere de fonduri sau  vânzări (servicii organizații).

CE TREBUIE SĂ FACI?

Pune întrebări și afla mai multe! 

Sunt multe beneficii pe care le primești înapoi pentru că te implici în AAI ca voluntar. Noi iți amintim doar câteva, tu știi mai bine cum evaluezi ce primești înapoi prin investiția ta de timp și efort: 

  • îți dezvolți abilitățile și câștigi experiență alături de o echipa de profesioniști; 
  • înveți și primești inspirație și motivație de la experți; 
  • îi ajuți pe cei din jurul tău. 

Contactează-ne pentru mai multe informații: voluntariat@auraion.ro